HTML

Czakó Péter MMORPG fejlesztési blogja

A fejlesztésem alatt álló MMORPG-ről szeretnék haladási információkat, képeket megmutatni mindenkinek, akit érdekel, valamint véleményeket, ötleteket is szívesen várok. :)

Friss topikok

  • nitro1: Nocsak. :-) (2010.07.17. 16:31) A saját... az az igazi... :)
  • sadypisten: Hali! A mai nap találtam rá a játékra a jf.hu-n, és így végiglapozva a blogot szomorúan látom, ho... (2010.05.10. 23:52) Gyökeres változások...
  • syam: Elég megnézni az IG1 exe-it. A "Portions Copyright (c) 1983,92 Borland" sztring a TurboPascal 7.0 ... (2010.04.16. 12:48) Indulás...
  • Czakó Péter: @despina: Baj az éppen nem volt vele, csak az volt a probléma, hogy az Ogre3D C#-os verziója mind... (2010.04.08. 19:36) Feltámadt a természet...
  • nitro1: Esetleg egy kis videó FRAPS-szel rögzítve, hogy jobban lássuk? :-) (2010.04.06. 21:24) Tegyünk rendet a Természetben... :)

Linkblog

A progiról...

2010.02.21. 11:18 Czakó Péter

A játék egy kitalált fantasy világban kap helyet, varázslatok és szörnyek között kell a küldetéseinket sikerre vinnünk. Ehez a világ bármely részéről toborozhatunk magunknak segítőket, játszhatunk együtt barátainkkal, vagy megismerhetünk új embereket. A kalandok során egyre több kincset halmozhatunk fel, új tárgyakat szerezhetünk, rég elfeledett mágikus módszereket tanulhatunk meg, amik majd segítségünkre lehetnek a további feladatok megoldásánál, és persze erősebbé és hatalmasabbaká tesznek minket a többieknél. A megszerzett kincseket, tárgyakat, varázslatokat persze elcserélhetjük, elvégre lehet hogy másnak pont arra van szüksége, ami nekünk fölösleges, és ki tudja, mit szerezhetünk így cserébe? :)

Most következzen néhány kép a progi aktuális állásáról:
(ha valamilyen modell vagy textúra ismerős valakinek, az előfordulhat, időhiány miatt nem minden saját készítésű, van amelyik internetről származik, persze csak az ingyenesen letölthetőként és felhasználhatóként megjelölteket használtam fel. Ha valaki mégis olyat talál, ami az övé és nem járul hozzá, akkor szóljon, eltávolítom)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://czpgame.blog.hu/api/trackback/id/tr591777677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-angyal- 2010.02.25. 18:02:29

A képek alapján pont egy olyan játék lesz,ami nekem nagyon tetszik!A grafika,és maga a stílus nagyon tetszik!
Mint ahogy olvastam már meglett említve hogy a tervek még nincsenek.Ez igaz,és szerintem ha még az eddigiek mellé még az is lenne akkor a játék még jobban tetszene:)
Bár olvastam hogy megvannak már a fejedben az ötletek,nem "keresel" esetleg egy game-designert?
A játék elgondolása a képek alapján,és maga a "hozzáállásod" tetszik,és szívesen adnék egy olyan játékhoz "terveket" ami nekem nagyon bejön:)

További jó fejlesztést!
Angyal

Czakó Péter 2010.02.26. 08:34:47

@xAngyal:
Később, amikor már letisztult a koncepció, nagy valószínűséggel keresek majd olyan embert vagy embereket, akik segítenek a map-ok, küldetések kialakításában, lehet, hogy grafikusok is kellenek majd, mert nem fogom győzni egymagam. Egy zeneszerzőn is gondolkodok... Ez még majd kialakul.
süti beállítások módosítása